ДГ № 2 "Звънче"

Материална база

Целодневна детска градина № 2 „Звънче” разполага с три собствени сгради (масивно строителство) с 10 детски занимални, 10 детски спални и съответните сервизни помещения към тях.

Виж тук

Дневен режим

Възпитателно-образователната работа в ЦДГ №2 „Звънче” гр. Петрич се осъществява при целодневна организация, на петдневна работна седмица. Детското заведение е отворено в работните дни от 6.00 часа до 18.30 часа.

Виж тук

Проект „Без звънец”

Настоящият проект е изготвен във връзка с обявения конкурс от Министерството на образованието, младежта и науката, по проект „Училище на две скорости”, Компонент 1 „Без звънец” или подкрепа за деца, изоставащи от учебния материал от схема за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-4.1.02 „Образователни услуги за ученици, изоставащи от учебния материал и деца с изявени дарби”, Компонент 1: ”Подкрепа за деца, изоставащи от учебния материал” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Виж тук

Допълнителни дейности

По желание на родителите се откриват всяка учебна година временни групи за провеждане на следните допълнителни педагогически услуги: английски език - чуждоезиково обучение – прави се с убеждението, че качественото обучение по този език е абсолютно необходимо за приобщаването на детето към културата и традициите на най-развитие страни в света.

Виж тук

Иновативни практики в детската градина

Програмируема, интерактивна играчка-пчела...

Виж тук

Локация
Държава България
Град Петрич
Адрес бул."Цар Борис ІІІ" 33

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър