ДГ №153 Света Троица

 

ДГ № 153 „Света Троица“ е столично общинско детско заведение, ползващо се с добро име. В нея се отглеждат, възпитават и обучават деца от 3 години до постъпването им в първи клас, разделени в осем групи – по две от всеки набор. Детската градина е разположена на изключително удобно и комуникативно място, в непосредствена близост с парк „Света Троица“ .

ДГ №153 „Света Троица“ е открита през далечната 1948 г., като е утвърдила името и авторитета си с ежедневната компетентна грижа за вече няколко десетки поколения възпитаници. Квалифицираните педагози, добронамереното и професионално отношение към децата, чудесната и спокойна атмосфера в градината я правят предпочитан избор за родителите и очаквана и желана възможност за среща с приятели за децата.

Възпитаниците на ДГ №153 получават отлична подготовка за училище, съобразена с Държавното образователно изискване. Детската градина предлага допълнителни занимания, организирани и водени от специалисти в областите: спорт , приложно изкуство, английски език, пиано, стратегически игри /шахмат и Го/, йога, народни танци, логопедична помощ.

Детското заведение осигурява безопасна и подкрепяща развитието на децата среда, гарантираща израстването им в социален и интелектуален план и пълноценно изживяване на ранното детство.

 

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. „Цар Симеон“ № 225 Тел.: 02/ 822 34 48 GSM: 088 241 1977 E-mail: cdg_53@abv.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър