ДГ №11 Мики Маус (с яслени групи)

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ДГ № 11 „МИКИ МАУС“ – ЕДНА ОТ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА В
РАЙОН "МЛАДОСТ"ДГ №11 Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1974 Г. 

ОТНАЧАЛО ЗАПОЧВА КАТО ОДЗ №11 „ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА“, А ДНЕС - ДГ №11 "МИКИ МАУС".


В НЕЯ СЕ ОТГЛЕЖДАТ И ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИ, КОИТА СА ОТ ПЪРВИТЕ ВИПУСКИ СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ДГ 11 Е РАЗПОЛОЖЕНА НА 2 ДКА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ И 8 ДКА ЗАЛЕСЕН, ОЗЕЛЕНЕН И ПОДРЕДЕН ДВОР, ЗА КОЙТО СЕ ПОЛАГАТ ГОЛЕМИ УСИЛИЯ ДА Е КРАСИВ, БЕЗОПАСЕН И ЗАБАВЕН ЗА ДЕЦАТА. ДГ СЕ НАМИРА ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА КВАРТАЛ МЛАДОСТ 1, ДАЛЕЧ ОТ ШУМА И ЗАМЪРСЕНИЯ БУЛЕВАРД.


В СГРАДАТА СЕ ПОМЕЩАВАТ 8 ГРУПИ. ОБОСОБЕНИ СА ДВА САЛОНА - МУЗИКАЛЕН И ФИЗКУЛТУРЕН, КОЕТО Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА РАЗНОСТРАННОТО ДЕТСКО РАЗВИТИЕ.

ЗА ДЕЦАТА СЕ ГРИЖАТ ВИСОКОКВАЛФИЦИРАНИ И ВСЕОТДАЙНИ В ОБИЧТА СИ КЪМ ТЯХ 40 СЛУЖИТЕЛИ – ПЕДАГОЗИ, МЕД. СПЕЦИАЛИСТИ, ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ. ПЕДАГОГИЧЕСКИЯТ ПЕРСОНАЛ Е С ВИСОК ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ, АМБИЦИОЗЕН И СЪС СТРЕМЕЖ ЗА НЕПРЕКЪСНАТО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ И ДАВАНЕ НА ДЕЦАТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ, КОМПЕТЕНТНОСТИ. ЕЖЕДНЕВНО СЕ ТЪРСИ ПАРТНЬОРСТВОТО НА РОДИТЕЛИТЕ С ЦЕЛ МАКСИМАЛНО ДОСТИГАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ СТАНДАРТИ/ДОС/ ОТ ДЕЦАТА ПО ПЪТЯ КЪМ ПРЕДУЧИЛИЩНАТА ПОДГОТОВКА И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ.

В ДЕТСКА ГРАДИНА №11 РАБОТЯТ МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ КАКТО С ДЕЦАТА НА ОБЩА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА, ТАКА И С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА- ПСИХОЛОГ, ЛОГОПЕД, РЕСУРСЕН УЧИТЕЛ. ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ СЕ РАДВАТ НА МНОГО ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ, АВТОРИТЕТ И ДОВЕРИЕ СРЕД РОДИТЕЛИТЕ, С КОИТО СЪВМЕСТНО И ПОДПОМАГАНИ ОТ ПЕДАГОЗИТЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА, ПРЕОДОЛЯВАТ ВСИЧКИ ТРУДНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ДЕЦАТА. ОТ ТАЗИ ГОДИНА Е НАЗНАЧЕН СЛУЖИТЕЛ, КОЙТО РАБОТИ С ДЕЦА СЪС СОП В РОЛЯТА НА ПОМОЩНИК НА УЧИТЕЛЯ.

ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА Е ЦЕЛОГОДИШНА. ПРЕСТОЯТ НА ДЕЦАТА Е ЦЕЛОДНЕВЕН ОТ 7.00 ДО 19.00 ЧАСА, КАТО ИМ СЕ ОСИГУРЯВА ЧЕТИРИКРАТНО ХРАНЕНЕ - ЗАКУСКА, ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАКУСКА В 10 ЧАСА, ОБЯД И СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА, КОИТО СА СЪОБРАЗЕНИ С ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ХРАНЕНЕ В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ.

ДГ № 11 Е ОБЩИНСКА ДЕТСКА ГРАДИНА. В НЕЯ ФУНКЦИОНИРАТ 7 ГРУПИ ДЕТСКА ГРАДИНА И 1 ГРУПА ЯСЛА. В ЯСЛЕНА ГРУПА СЕ ПРИЕМАТ ДЕЦА ОТ 1 ДО 3 ГОДИНИ, А В ГРАДИНСКИТЕ - ДЕЦА ОТ 3 ДО 7-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.

Локация
Държава България
Град София
Адрес кв. Младост №1, ул. Стоян Чомаков №1 тел: 02 874 90 89; тел: 02 874 20 41. e-mail: rfilipova@mail.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър