ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА "ВЕСЕЛОТО ГАРДЖЕ"

 

Частна детската градина "Веселото Гардже" се намира в ж.к. София Парк (Residential Park Sofia). Прекрасно място, изпълнено с много зеленина през пролетта, слънце през лятото, снежни предизвикателства през зимата и прекрасните есенни цветове! Тук детето ви ще може да докосне всеки един сезон, а вие ще бъдете спокойни за неговата сигурност!
Сградата, специално проектирана за детска градина, както и всяко едно помещение, са съобразени и оборудвани спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответните възрастови групи.
Детската градина разполага с шест самостоятелни занимални, всяка от които има свое място за игра, хранене и сън! За специализираните занимания по езици, изкуства, спорт и др. са предназначени отделни зали, оборудвани в съответствие с нуждите на занятието.
На разположение на децата има и голям двор, с модерни съоръжения за игра, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност на живота и здравето им.

 

ПРИЕМ И РЕЖИМ
Детската градина приема деца на възраст от една  до шест години  и екипът ни ще бъде на ваше разположение през цялата година, включително и летните месеци.
От понеделник до петък, приемът на деца ще започва в 8:00 ч., а краят на работния ден е 19:00 ч.. Ако не успеете да вземете детето си навреме, нашите дежурни учители ще се занимават с него до вашето идване.
В допълнение ви предлагаме и почасово гледане на вашето дете, независимо дали посещава детската градина, както и съботно-неделни грижи и занимания с нашите специалисти.

 

Още за нас може да видите на сайта ни ТУК.

Локация
Държава България
Град София
Адрес ж.к. София парк сграда 16-З Тел.: 02 967 0480 Моб.тел.: 0879 694 199 info@veselotogardje.com

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър