The University of Law

The University of Law е частен университет с над 100-годишна история. Той е първата независима институция във Великобритания, удостоена с правото да предлага бакалавърски и магистърски юридически програми.
Университетът провежда учебни занимания в 10 локации в Обединеното Кралство (Birmingham, Bristol, Chester, Exerter, Guildford, Leeds, London (2), Manchester и Reading), където осигурява комфортна и стимулираща учебна среда за своите студенти. В University of Law се обучават над 6500 студенти, от които 1200 чуждестранни от над 100 страни. Университетът организира редица дейности и клубове с цел подпомагане интеграцията на чуждестранните студенти.
В University of Law фокусът е върху практическото обучение. Работи се в тясно сътрудничество с утвърдени правни фирми, което дава възможност на възпитаниците му за успешен старт в кариерата. Редица класации нареждат The University of Law сред най-престижните частни университети в Европа.
Университетът предлага различни възможности за настаняване. Наемът за самостоятелна стая варира от £125 до £239 седмично в зависимост от локацията и условията. Настаняването на първокурсниците е гарантирано.

Бакалавърски програми на английски език


LLB (Hons) Law ( 3-year full time)
LLB (Hons) Law (2-year full time accelerated)
LLB / BA (Hons) Law with Business

Магистърски програми на английски език


Bar Professional Training Course (BPTC)
Graduate Diploma in Law
LLM Legal Practice Course (LPC)
Law, Governance, Risk and Compliance
Локация
Държава Великобритания
Град Guildford

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • The University of Law