The University Campus of Football Business

UCFB - един от колежите на Bucks New University – е първото висше училище, което предлага бакалавърски и магистърски програми в сферата на футбола и спортната индустрия, като един от кампусите на университета се намира в небезизвестния стадион Wembley в Лондон, а другият - в Манчестър. Лектори в колежа са знаменити личности от света на футбола и не само, които предават своя практически опит на всички желаещи да направят кариера в областта. Предвид връзките, които има училището с различни партниращи организации и спортни клубове, завършилите студенти имат възможността да реализират на практика наученото след като се дипломират, а и по време на самото им обучение.
Характерно за колежа е отличната спортна база, която предлага отлични условия за практикуването на този вид спорт. Заслужава да се спомене и партньорството между UCFB и Real Madrid Graduate School – Universidad Europea, което позволява на студентите от магистърската програма по Международен спортен мениджмънт да учат и работят в продължение на една година в испанската столица. Едновременно с това, всички студенти са насърчавани да участват в различни видове стажове в страната и чужбина.
UCFB предлага различни видове настаняване посредством агенции, с които си партнира както в Лондон, така и в Манчестър. Всички квартири се намират в непосредствена близост до съответния кампус. Цените на стаите с около £200 на седмица, като в момента на резервация се изисква плащане на депозит в размер на £250.

Бакалавърски програми на английски език


Football Business & Finance
Football Business & Marketing
Football Business & Media
Football Coaching & Management
Football Coaching & Talent Development
International Football Business
Multimedia Sports Journalism
Physical Education
Sports Business & Coaching
Sports Business & Sports Broadcasting
Sports Business & Sports Law
Sports Psychology
Stadium & Events

Management Магистърски програми


Football Coaching and Analysis
International Sport Management
Sport Management
Локация
Държава Великобритания

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • The University Campus of Football Business