SAE Institute

SAE Institute е едно от най-големите в света висши училища за подготовка на специалисти в областта на медиите. Основан през 1976 г., днес SAE Institute разполага с 54 кампуса в 26 страни на петте континента, включително и в световни центрове на медийната индустрия като Лондон, Берлин, Мюнхен, Ню Йорк, Лос Анджелис и др., предлагащи множество възможности за бъдеща професионална реализация.
Учебните програми, които Институтът предлага, са внимателно разработени чрез консултации с водещи специалисти в медийната индустрията и са с практическа насоченост в сферата на аудио технологиите, филмовото изкуство, анимацията, дизайна на компютърни игри, музикалния бизнес и уеб дизайна.
Във Великобритания SAE Institute има 4 кампуса: в Лондон, Оксфорд, Ливърпул и Глазгоу.
Основно предимство на SAE Institute е, че бакалавърска степен се придобива за две години, а не за стандартните три. За високото качество на обучението допринася отличната учебна база, оборудвана с най-модерна техника. Всички програми са акредитирани от Middlesex University, London.
Настаняването е в частни квартири или в студентско общежитие. В Оксфорд месечният наем за самостоятелна стая в квартира е от £316 до £400 и £600 за самостоятелен едностаен апартамент. Възможно е настаняване и в приемно семейство. В Ливърпул настаняването в самостоятелна стая варира от £76 до £120 седмично. В Глазгоу наемът за самостоятелна стая в частна квартира варира от £50 до £70 седмично, а студентското общежитие - от £95 до £155 седмично.

Бакалавърски програми на английски език


Digital Film Production
Game Art and Animation
Games Programming
Music Business
Visual Effects and Animation
Web Development

Магистърски програми на английски език


Professional Practice (Creative Media Industries)
Локация
Държава Великобритания

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • SAE Institute