Royal Agricultural University

Royal Agricultural University е основан през 1845 г. и е първият институт за селско стопанство в англоговорящия свят. Университетът предлага повече от 30 програми за обучение и има 4 факултета - School of Agriculture, School of Business and Entrepreneurship, School of Equine Studies и School of Real Estate and Land Management. Двете огромни ферми, собственост на университета, се използват в ежедневното обучение на студентите, а множество други ферми в региона работят в сътрудничество с университета и предлагат различни възможности за стаж. Кампусът на университета се намира в провинция Cotswold, на 90 км от Лондон.
Royal Agricultural University е на трето място в класациите на британските университети по критерия професионална реализация след дипломиране. Качеството на обучението е на много високо ниво, а учебният материал е достъпен и във виртуалното пространство на университета, което улеснява учебния процес и работата на студентите.
Студентите имат възможността да се включат в различни спортни и социални клубове, както и да получат помощ и съвет за намирането на работа, докато учат.
Материалната база на университета се обновява постоянно - изграждат се нови сгради за студентите в магистърски програми, въвеждат се нови технологии и съоръжения, свързани със специалностите, които се изучават, и др.
Университетът има собствени общежития, като наемите варират от £134.89 до £209.41 на седмица в зависимост от вида настаняване.

Бакалавърски програми на английски език


Agricultural Management
Agriculture
Applied Equine Science and Business
Applied Farm Management
Bloodstock and Performance Horse Management
Food Production and Supply Management
International Business Management
International Equine and Agricultural Business Management
Real Estate
Rural Land Management

Магистърски програми на английски език


Agricultural Technology and Innovation
Business Management
Food Safety and Quality Management
Real Estate Management
Sustainable Agriculture and Food Security

MBA


Advanced Farm Management
International Food and Agribusiness
Локация
Държава Великобритания
Град Cirencester

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Royal Agricultural University