BIMM

BIMM е едно от най-новите и модерни висши учебни заведения за музика и музикален бизнес с пет кампуса във Великобритания, един в Ирландия и един в Германия. Институтът предлага качествено образование и отлични възможности за бъдещо професионално развитие. В резултат на инвестиции от над 3 милиона паунда, кампусът в Манчестър е превърнат в най-модерното висше учебно заведение за съвременна музика. Ключовите локации на кампусите дават възможност на студентите на BIMM да получат незаменим практически опит и да станат част от музикалния бизнес.
Освен разнообразните музикални пърформанси и бизнес програми, студентите могат да се запишат и в майсторски класове под ръководството на най-известните световни музиканти. Курсовете се водят от работещи в музикалната индустрия професионалисти, което помага на студентите да осъществяват ценни контакти. Над 80 % от завършилите студенти успяват да се реализират до 6 месеца след дипломирането си. Някои от тях стажуват в известни музикални и аудио компании, а други започват собствена солова кариера и печелят музикални награди или популярни музикални реалити програми.
Успешната реализация на студентите се дължи на тесните връзки, които изграждат и поддържат след завършването си с Alumni Network на университета. Сред възпитаниците на BIMM са известни имена като Tom Odell, James Bay, George Ezra, Jason Cooper и др.
BIMM не разполага със собствени общежития. Студентите могат да избират настаняване в частни студентски общежития, частни квартири или приемни семейства.

Професионална диплома (1 или 2-годишна програма)


Events and Sound Production
Live Sound and Tour Management
Music Production
Popular Music Performance (Guitar, Vocals, Drums, Bass)
Songwriting

Бакалавърски програми на английски език


Creative Musicianship
Music Business
Music Event Management
Music Journalism
Music Production
Popular Music Performance (Guitar, Vocals, Drums, Bass) with Foundatio
Локация
Държава Великобритания
Град Hove

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • BIMM