Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth (AUB) е едно от най-популярните висши училища по визуални изкуства, архитектура и дизайн във Великобритания. Основано в далечната 1885 г. като Kолеж по изкуства, училището бързо придобива известност сред арт средите както във Великобритания, така и в чужбина. Предлаганите програми в сферата на дизайна, медиите, модата, актьорското майсторство, архитектурата, фотографията, интериорния дизайн, анимацията, графичния дизайн и др. са с практическа насоченост. Студентите редовно представят своите творби на национални и международни изложби и изложения.
Много от програмите на AUB са признати за най-добрите в страната и заедно с тези, предлагани от Факултета по Медии на Bournemouth University, бяха включени в иновативната Skillset Media Academy в Англия.
Университетът е разположен в красивия Poole – пристанище на южния английски бряг и град-сателит на Bournemouth, който се смята за най-бързо развиващия се град в областта на дигиталната индустрия. Нарастващият брой на компаниите в сферата на дигиталните технологии в района предлага чудесни възможности за работа на завършилите висше образование. Според в-к Тelegraph, AUB e No.1 за професионална реализация на завършилите студенти.
Студентите могат да избират между настаняване в университетските общежития или в частни квартири. AUB предлага над 450 апартаменти и самостоятелни стаи със санитарен възел. Седмичният наем варира от £125 до £175 с включени консумативи.

Бакалавърски програми на английски език


Acting
Animation Production
Architecture
Commercial Photography
Costume and Performance Design
Creative Events Management
Creative Writing
Dance
Drawing
Fashion
Film Production
Fine Art
Graphic Design
Illustration
Interior Architecture and Design
Make-up for Media and Performance
Modelmaking
Photography
Textiles
Visual Communication
Visual Effects Design and Production

Магистърски програми на английски език


Master of Architecture
Animation Production
Commercial Photography
Film Production
Fine Art
Graphic Design
Illustration
Локация
Държава Великобритания
Град Bournemouth

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Arts University Bournemouth