Zuyd University of Applied Sciences

Основният кампус на Zuyd University of Applied Sciences се намира в космополитния град Маастрихт, който заради своето местоположение играе ролята на мост между различни култури и националности. Това е един от най-старите градове в Кралство Нидерландия, в който студентите освен да се посветят на ученето, могат и да попият от богатия културен живот и исторически артефакти.
Университетът се числи към групата на висшите учебни заведения с изключително практическа насоченост. В него се обучават около 14,000 студента, а програмите, които се предлагат, са разделени в девет факултета и включват както бакалавърски и магистърски програми, така и краткосрочни професионални курсове, програми за обмен и др.
Типични за обучението в този университет са индивидуалното внимание към студентите, интерактивните образователни форми и модерната материална база. Освен това, Zuyd University предоставя много възможности и за стажове в различни компании в страната и чужбина.
Университетът не разполага със собствено общежитие, но в града съществуват агенции за студентско настаняване, които предлагат временно студентско настаняване. Месечният наем варира между €350 и €500 в зависимост от типа настаняване.

Бакалавърски програми на английски език


European Studies
Hospitality (Hotel) Management
Interdisciplinary Arts
International Business
Music

Магистърски програми на английски език


Health/Advanced Health Care
Facility and Real Estate Management
Innovative Hospitality Management
Interior Architecture
Midwifery
Music
Scientific Illustration
Локация
Държава Холандия
Град DJ Heerlen

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Zuyd University of Applied Sciences