Rotterdam Business School

Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences. Създадено през 1990 г., бизнес училището залага на обучението чрез групови проекти, реални бизнес стажове и обменни образователни програми. Всичко това е насочено към по-добрата подготовка на студентите за кариера в международния бизнес.
В Rotterdam Business School се обучават студенти от над 40 държави. Динамиката на големия пристанищен град Ротердам предлага шансове за стартиране на международна кариера. Тук се намира най-голямото пристанище в Европа, както и офисите на световноизвестни фирми. Важен фактор за успеха на студентите, завършили в Rotterdam Business School, са тесните връзки, които Rotterdam Business School поддържа с бизнеса и индустрията.
Rotterdam Business School може да осигури настаняване за първия семестър на чуждестранните студенти, приети в университета. Всички общежития се намират в непосредствена близост до учебния корпус. Наемът е €350 на месец, като в сумата са включени отопление, вода, ток и интернет.

Бакалавърски програми на английски език


International Business and Management
International Business and Languages
International Business for Asia
International Business and Supply Chain Management

Магистърски програми на английски език


Consultancy & Entrepreneurship
Finance & Accounting
Logistics Management Подготвителни програми
Pre-Bachelor (6 или 12 месеца)
Pre-Master (6 или 12 месеца)
Локация
Държава Холандия
Град Rotterdam

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Rotterdam Business School