NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences е един от най-добрите международни университети с кампуси в Холандия (Леуварден и Емен) и няколко филиала в чужбина. В университета се обучават над 11 000 студенти от 90 националности. NHL Stenden University е един от най-големите университети за хотелиерство в Европа с 25-годишен опит в областта на хотелския мениджмънт. Тесните връзки на университета с водещите компании в индустрията гарантират впечатляващи резултати - 97% от завършилите студентите си намират работа до 4 месеца след дипломирането.
NHL Stenden University е пионер в концепцията за Real World Learning и Problem-based Learning и я интегрира във всички свои учебни програми. Това означава, че студентите не само придобиват нови знания, но и през голяма част от времето прилагат наученото на практика.
По време на обучението си в NHL Stenden University студентите имат шанса да прекарат един семестър в някой от международните филиали на университета в Тайланд, Бали, Южна Африка или Катар. Освен това, всички програми в университета включват задължителен стаж във фирма в Холандия или другаде по света. Студентските стажове често водят до платена трудова заетост.
Университетът не разполага със собствени общежития, но съществуват организации, които oсигуряват временно студентско настаняване (т.нар. short stay). Месечният наем варира между €350 и €500 в зависимост от типа настаняване.

Бакалавърски програми на английски език


Business Administration
Information Technology
International Business
International Hospitality Management
International Logistics Management
International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS)
International Teacher Education for Secondary Schools
Leisure and Events Management
Marketing Management
Creative Business (Media Management) 3 и 4-годишни програми
Tourism Management Магистърски програми
Content and Media Strategy
International Hospitality and Service Management
International Leisure, Tourism and Events Management
Локация
Държава Холандия
Град Leeuwarden

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • NHL Stenden University of Applied Sciences