HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences е един от най-големите университети в Холандия. В него се обучават повече от 30 000 студенти, 3000 от които чуждестранни. Университетът предлага висше образование на изключително високо ниво във вдъхновяваща и модерна обстановка. Класиран е в топ 10 на университетите за приложни науки в Холандия.
HAN University of Applied Sciences има 2 кампуса – в Арнем и Наймехен. Всеки от тях разполага с обновени учебни центрове и информационни зали, оборудвани с модерна мултимедийна техника. Според проучване, направено чрез допитване в университета, близо 93% от студентите споделят, че са изключително доволни от образованието си и от учебната среда.
Завършилите университета получават диплома, акредитирана от холандското Mинистерство на образованието, което им дава възможност да започнат професионалната си кариера навсякъде по света.
Университетът не разполага със собствено общежитие, но в града има организации, които предлагат временно студентско настаняване (т. нар. short stay). Месечният наем варира между €375 и €475.

Бакалавърски програми на английски език


Automotive Engineering
Chemistry
Communication
Electrical and Electronic Engineering
International Business
Life Sciences
Mechanical Engineering

Магистърски програми на английски език


Automotive Systems
Control Systems Engineering
Master Engineering Systems
  • Automotive Systems
  • Control Systems
  • Embedded Systems
  • Lean Engineering
  • Sustainable Energy

Molecular Life Sciences
Локация
Държава Холандия
Град Arnhem

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • HAN University of Applied Sciences