University College of Northern Denmark

University College of Nothern Denmark (UCN) предлага над 40 програми на обучение, 14 от които на английски език. Програмите на UCN включват както теоретични занятия, така и практически групови занимания, работа по проекти, казуси и учебни стажове в компании. Специалностите в университета са разнообразни - от компютърни техно- логии, програмиране, мултимедия и графичен дизайн до финанси, маркетинг, туризъм, спортен мениджмънт, архитектура и мениджмънт на културното и природното наследство.
UCN има партньорски отношения с повече от 100 университета от цял свят. В трите кампуса на UCN - в Олборг, Хьоринг и Тистед, се обучават 17 000 студенти, като около 1400 от тях са чуждестранни.
Университетите в Дания не разполагат със собствени обще- жития. За настаняване в Олборг студентите на UCN могат да потърсят съдействие от университета или да кандидатстват сами към т.нар. колегиуми (студентски общежития), които предлагат самостоятелни стаи със собствен санитарен възел или стаи в апартаменти с обща кухня, баня и тоалетна. В зависимост от местоположението и типа стая, месечният наем варира от €300 до €450.

AP програми


Аutomation Engineering
Computer Science
Design, Technology and Business (Graphics)
Marketing Management
Multimedia Design
Service, Hospitality and Tourism Management

Бакалавърски програми на английски език


Architectural Technology and Construction Management
Export and Technology Management

Top-up бакалавърски програми


Digital Concept Development
International Hospitality Management
International Sales and Marketing
Software Development
Sport Management
Web development
Локация
Държава Дания
Град Hjørring

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • University College of Northern Denmark