Dania Academy of Higher Education

Dania Academy of Higher Education е официално открита на 1 януари 2009 г. и е една от най-големите академии в Северна Дания (Jutland) с кампуси в 8 града. Програми на английски език се предлагат в кампусите на Dania Academy в Рандерс и Виборг - два града, в които кипи активен социален и културен живот. Добре организираната инфраструктура осигурява на студентите лесен достъп до всяка точка на страната.
Dania Academy се гордее с отлична учебна среда, многонационална атмосфера и висококвалифицирани преподаватели. Академията поддържа тесни връзки с местни и международни компании, които също са ангажирани в разработването на учебните програми. Посредством решаване на конкретни казуси, посещения на различни компании и 3-месечен стаж, студентите придобиват ценен опит, който им дава по-добри възможности за бъдещо професионално развитие.
Университетите в Дания не разполагат със собствени общежития. За настаняване студентите могат да потърсят съдействие от академията или да кандидатстват към т.нар. колегиуми (студентски общежития), които предлагат самостоятелни стаи. В зависимост от местоположението и типа стая, месечният наем варира от €300 до €450.

AP програми


Automotive Management
Service, Hospitality and Tourism
IT-Technology
Marketing Management

Top-up бакалавърски програми


International Hospitality Management
Локация
Държава Дания

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Dania Academy of Higher Education