Woodbridge School

Местоположение

Woodbridge School (Удбридж Скуул) се намира в източна Англия, близо до градовете Ипсуич и Норич, в живописния район на графство Съфък. Училището е основано през 1577 г. Днес в кампуса му, разположен сред 18 хектара зелени площи, се обучават около 800 деца.

За училището

Woodbridge School има дългогодишни традиции в подготовката за успешен прием в специалностите: медицина, ветеринарна медицина и право. Възпитаниците на училището продължават образованието си в Oксфорд, Кеймбридж и други престижни университети във Великобритания.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежития, в комфортни стаи с 1 или 2 легла. На тяхно разположение има стаи за отдих с телевизор, кухня и зали за самоподготовка.

Спорт и развлечения

Спорт: плуване, тенис, лека атлетика, танци, крикет, хокей, стрелба и др. Децата участват активно в клубовете по интереси (театър, музика, журналистика, дебати), като особено популярен е шахматът. Уудбридж е едно от 3-те училища в Англия, в което целогодишно преподава гросмайстор по шах. Организират се екскурзии в страната и чужбина.

Изисквания за прием

Kандидатите представят академична справка за последните 2 години. Полагат се изпити по предмети или изпитите UKiset.

Възраст на учениците:

13 - 19 год.

Образователни програми:


● GCSE
● IGCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, шах, театър, спорт, изкуства, музика
Локация
Държава Великобритания
Град Удбридж

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Woodbridge School