Stover School

Местоположение

Stover School (Стоувър Скуул) е пансионно училище в Нютън Абът - малко градче в югозападна Англия, графство Девън. Местоположението на училището е уникално - в подножието на Националния парк Дартмур, само на 15 мин. от историческия град Екзитър.

За училището

tover School е едно от водещите училища в югозападна Англия. За високото качество на обучение говорят красноречиво високите резултати, които неговите възпитаници постигат на изпитите GCSE и A Level. Училището се слави с отлична подготовка на ученици с таланти в области като музика, драма и изкуства.

Настаняване

Училището разполага с 3 общежития - 2 за момичета и 1 за момчета. Настаняването е в стаи с различна големина, като за по-големите ученици са предвидени стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Предлага се богато разнообразие от спортове: голф, плуване, ръгби, ветроходство, колоздене, конна езда, тенис, баскетбол, футбол и др. Клубовете по интереси са: танци, изобразително изкуство, фотография, готварство, кино, участие в училищния хор и/или оркестър и др. Редовно се организират екскурзии до различни дестинации.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години. Полагат се изпити по английски език и математика или изпитите UKiset и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, музика, спорт и изкуствa
Локация
Държава Великобритания
Град Девън

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Stover School