St Michael’s College

Местоположение

St Michael’s College (Сейнт Майкълс Колидж) се намира в Тенбъри Уелс, на около 80 км от втория по големина град в Англия – Бирмингам, близо до границата с Уелс. Кралица Виктория нарича Тенбъри Уелс ,,моят малък град в овощната градина“ заради многото ябълкови градини в областта.

За училището

St Michael’s College е част от веригата King’s Colleges, която включва училища в Англия и Испания. Колежът е малък, интернационален и предлага отлични условия за обучение и настаняване. Разполага с открит плувен басейн, игрище за крикет, библиотека, лаборатории, спортна зала, модерни класни стаи и тенис кортове. Обучението е в малки групи, предлага се и допълнителна езикова подготовка.

Настаняване

Учениците се настаняват в комфортното общежитие на колежа, в стaи с 1 или 2 легла. Предлага се и настаняване в приемни семейства.

Спорт и развлечения

Училището организира разнообразна програма от екскурзии, спортни състезания и културни прояви. Предлагат се следните спортове: плуване, тенис, фитнес, бадминтон, футбол, голф, конна езда, каране на кънки, скуош и волейбол. Клубовете по интереси са: изкуство, пеене, компютри, танци, ораторско майсторство и дебатиране, училищен вестник и йога.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 3 години и полагат изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

13 - 19 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level
● University Foundation

Стипендии:

Да - за академични постижения, музикални, артистични и спортни таланти
Локация
Държава Великобритания
Град Тенбъри Уелс

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • St Michael’s College