St Edward’s School

Местоположение

St Edward’s School (Сейнт Едуардс Скуул) се намира Оксфорд, - световноизвестен университетски и туристически център. Училището е близо до центъра на града и впечатлява с красивите си сгради във викториански стил и с парковите си площи.

За училището

Училището си сътрудничи с Oxford University и се гордее с отличните постижения на своите ученици на финалните изпити A Levels и IB. Средният успех на IB изпитите е 36 т., а 25% от явилите се постигат 40 или повече точки и продължават образованието си в престижни британски и американски университети.

Настаняване

В St Edward’s School около 85% от децата са на пълен пансион в общежитията на училището. По-големите ученици се настаняват в самостоятелни стаи, а по-малките - в стаи с 3-4 легла.

Спорт и развлечения

Учениците спортуват активно: бадминтон, баскетбол, ветроходство, волейбол, гимнастика, голф, джудо, карате, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, скуош, тенис на маса, тенис или фитнес. Най-високи постижения училището има в първенства по ръгби, хокей и гребане. Актуални са и клубовете по интереси (общо 25 на брой).

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка и препоръка преподавател. Полагат се изпити UKiset и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

13 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● IGCSE
● A Level
● IB

Стипендии:

Да - за академични постижения, музика, спорт, изкуства и дизайн
Локация
Държава Великобритания
Град Оксфорд

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • St Edward’s School