Royal Russell School

Местоположение

Royal Russell School (Роял Ръсел Скуул) е учебно заведение с дългогодишни академични традиции, което се намира в Кройдън, южен Лондон. Патрон на училището е английската кралица Елизабет II, която често го посещава.

За училището

Училището се простира на 45 хектара зелени площи и съчетава внушителна старинна архитектура с модерни условия за обучение, настаняване, спорт и почивка. Училището дава отлична подготовка за изпитите GCSE и А Level, а в помощ на учениците, за които английският не е роден език, се предлага и допълнителна безплатна езикова подготовка.

Настаняване

Учениците се настаняват в стаи с 2 - 6 легла в трите общежития на училището, в които има стаи за отдих и развлечения.

Спорт и развлечения

Предлагат се разнообразни спортове (плуване, аеробика, гимнастика, голф, хокей на трева, футбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, бадминтон, стрелба с лък, крикет, джудо, нетбол, софтбол, волейбол), както и клубове по интереси (танци, театрално изкуство, приложни изкуства и занаяти, училищен хор и др.). Редовно се организират екскурзии в Англия и в чужбина.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка за последните 3 години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, музика, спорт и изкуство
Локация
Държава Великобритания
Град Лондон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Royal Russell School