Plymouth College

Местоположение

Plymouth College (Плимут Колидж) се намира в eдноименния град Плимут, в графство Девън, Югозападна Англия. Плимут е известен не само като важен пристанищен град, но и със своите забележителни хълмове и затаяващи дъха крайбрежни пейзажи.

За училището

Колежът е изключително силен в 2 области: бизнес и финанси и плуване. От една страна, той е едно най-добрите училища за бизнес във страната, а от друга е много подходящо място за деца, които искат да се занимават професионално с плуване, тъй като предлага специалната програма ,,The Elite Swimming Programme“. Участници в програмата се състезават на национално и международно ниво, като имат дори поставени рекорди и медали от олимпийските игри.

Настаняване

Plymouth College има 4 общежития, отделни за момчета и за момичета. По-малките ученици се настаняват в спални помещения, а по-големите - в стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Колежът е едно от най-добрите училища в Англия за плуване и има впечатляващи резултати. Друг популярен спорт е бягането; клубът ,,Puma” се радва на голяма популярност. Клубовете по интереси са разнообразни, организират се и екскурзии.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level
● IB

Стипендии:

Да - за академични постижения, изкуства, музика и спорт и др.
Локация
Държава Великобритания
Град Плимут

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Plymouth College