LVS Ascot

Местоположение

LVS Ascot (Ел Ви Ес Аскът) се намира в град Аскът (Югоизточна Англия), в близост до Уиндзор и на около 40 км от английската столица. Аскът e известен с ежегодните си престижни конни състезания, които привличат представители на висшето общество от цял свят.

За училището

Основната цел на обучението е децата да разгърнат максимално своя потенциал в спокойна и мотивираща среда. Кампусът на училището се простира на 10 хектара зелени площи и включва модерни класни стаи и лаборатории, театър с 300 места, музикално студио, библиотеки, закрит плувен басейн, фитнес център, стена за катерене и др.

Настаняване

LVS Ascot разполага с 4 общежития, отделни за момчета и момичета. Децата се настаняват в комфортни стаи с 2 до 4 легла. На разположение са просторни всекидневни, оборудвани с модерна техника, игри, книги и списания.

Спорт и развлечения

Практикуват се следните спортове: плуване, фитнес, скуош, баскетбол, бойни изкуства, голф, кану, конна езда, крикет, кънки, лека атлетика и др. Училището има специална програма по плуване и се гордее със значителните успехи на своите ученици в регионални и национални състезания. Предлагат се и клубове по интереси.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка от последните 2 години и полагат изпити по английски език. Провежда се и Skype интервю.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● Pre-A Level
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, спорт, музика и др.
Локация
Държава Великобритания
Град Аскът

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • LVS Ascot