Lord Wandsworth College

Местоположение

Lord Wandsworth College (Лорд Уондсъурт Колидж) се намира в живописен район на границата между графствата Хемпшър и Съри, само на час с влак от английската столица.

За училището

Кампусът на училището се простира на около 500 хектара площ и предлага отлични условия за обучение, настаняване и спорт. Тук учениците получават качествена подготовка за изпитите GCSE и A Level в стимулираща и спокойна среда. Възпитаниците на LWC продължават висшето си образование в желаните от тях университети, между които престижните Оксфорд и Кеймбридж.

Настаняване

LWC разполага с 8 общежития с отлични условия. По-малките ученици се настаняват в стаи с 4 - 6 легла, а по-големите - в стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Отличната спортна база на училището дава възможност за практикуване на фитнес, плуване, източни бойни изкуства, футбол, крикет, колоездене, конна езда и лека атлетика. Клубовете по интереси са: фотография, готварство, танци, изработка на бижута, музикални техники и др. Организират се екскурзии по обменни ученически програми.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат изпити по английски език и математика или изпити UKiset.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, изкуства и спорт
Локация
Държава Великобритания
Град Хук

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Lord Wandsworth College