Lincoln Minster School

Местоположение

Lincoln Minster School (Линкълн Минстър Скуул) се намира в истори- ческия център на живописния град Линкълн, графство Линкълншър. Градът е разположен по поречието на р. Уидам, на 213 км северно от Лондон.

За училището

През последните години са направени значителни инвестиции в материалната база на училището. На разположение на учениците са: театър, музикален център, спортна зала, спортни игрища, клуб по ветроходство, стена за спортно катерене и др. Училището се гордее с професионалната подготовка на ученици с музикални таланти.

Настаняване

Училището разполага с 4 общежития, които отговарят на всички международни стандарти и разполагат с необходимите удобства и условия за почивка и отдих.

Спорт и развлечения

Училището организира разнообразна програма от извънкласни дейности: спорт (футбол, баскетбол, нетбол, бадминтон, тенис, скуош, ръгби, крикет, хокей, лека атлетика, конна езда, водни спортове, катерене, колоездене и др.), клубове по интереси (литературен клуб, клуб за дебати, клуб “Млад предприемач”, еко клуб, музика, изкуство, IT и др.) Организират се и екскурзии в страната и чужбина.

Изисквания за прием

Представя се академична справка за последните 2 години и се полагат изпити по английски език и математика. Провежда се и интервю.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за високи академични постижения, изкуство и музика
Локация
Държава Великобритания
Град Линкълн

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Lincoln Minster School