Harrow House International College

Местоположение

Harrow House International College (Хароу Хаус Интернешънъл Колидж) се намира в Суонидж - малък курортен град, разположен на остров Пърбек, графство Дорсет. Градът е близо до Борнмът и на около 2 часа от Лондон.

За училището

Harrow House е основан през 1969 г. и се ползва с отлична репутация за обучението по английски език, което предлага. Акредитиран е от Британски съвет и е получил най-високата оценка на Независимия училищен инспекторат (ISI). Чрез своето подразделени Oldfeld International, колежът предлага на чуждестранните ученици учебен срок или учебна година по програмите GCSE и GCE. Кампусът включва фитнес център, басейн, танцово студио, интернет кафе и др.

Настаняване

Учениците се настаняват в новопостроеното общежитие в стаи с 2 - 4 легла или в приемно семейство (срещу допълнително заплащане).

Спорт и развлечения

Предлагат се разнообразни спортни и културни занимания: филмови вечери, танци, караоке, викторини, шоу на талантите, йога и др. Училището организира и екскурзии в Англия, както и до Париж, Брюж, Амстердам, Кьолн, Потсдам, Берлин, Брюксел и др.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат тест по английски език.

Възраст на учениците:

8 - 17 год.

Образователни програми:


● GCSE
● GCE

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Великобритания
Град Суонидж

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Harrow House International College