Frensham Heights School

Местоположение

Frensham Heights School (Френшъм Хайтс Скуул) е разположено в красиво имение в графство Съри, само на час от Лондон.

За училището

Frensham Heights предлага обучение в програмите GCSE и A Level. Училището има силни катедри по изкуства и музика, а възпитаниците му продължават своето образование в престижни британски университети като Aston, Guilford, University of the Arts London, Exeter, Bath, Bournemouth, University for the Creative Arts, Falmouth, Coventry, Cardiff, Oxford School of Drama, Warwick и др.

Настаняване

На разположение на учениците са 3 общежития, в които те се разпределят според пол и възраст. По-малките ученици се настаняват в спални помещения, а по-големите - в стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Училището предлага възможности за практикуване на разнообразни спортове: крикет, тенис, футбол, хокей, плуване, лека атлетика, гимнастика, бадминтон, волейбол и др. За децата с артистични заложби е изграден модерен център за сценични изкуства с танцово студио и отлично оборудвана зала. Учениците имат възможност да се включат и в различни клубове по интереси. Организират се екскурзии до културни забележителности в Англия и Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години от обучението. Полагат се изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, спорт, музика и изкуство.
Локация
Държава Великобритания
Град Съри

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Frensham Heights School