Epsom College

Местоположение

Epsom College (Епсъм Колидж) е престижно учебно заведение с богата история. Основано през 1855 г. под патронажа на кралица Виктория, училището се простира върху 32 хектара в живописна местност в графство Съри, на 30 мин. с влак от Лондон.

За училището

В Epsom College особено много се гордеят с отличната академична подготовка на своите възпитаници. Всяка година голяма част от тях продължават образованието си в престижните университети Warwick, Edinburgh, Oxford, Cambridge, LSE, Imperial College и UCL. По традиция много от тях избират да следват медицина.

Настаняване

Учениците се настаняват в стаи с 2 или 3 легла в общежитията на колежа. Всяко общежитие разполага със собствена библиотека, зала за отдих и развлечения, както и компютърна зала.

Спорт и развлечения

Колежът разполага с отлична спортна база: закрит плувен басейн, модерна фитнес зала, тенис кортове, игрища за ръгби, лека атлетика, стрелба, поло и др. Предлагат се клубове по интереси: изобразително изкуство, театрални умения, музика, IT и др. Организират се екскурзии до различни английски градове и ски курорти.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 3 години от обучението. Полагат се online изпити UKiset, както и тест по английски език.

Възраст на учениците:

13 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A-Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, музика, изкуство и спорт.
Локация
Държава Великобритания
Град Епсъм

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Epsom College