Earlscliffe School

Местоположение

Earlscliffe School (Ърлсклиф Скуул) се намира в град Фолкстоун, в близост до морския бряг и известната алея The Leas. Помещава се в имението Еarlscliffe, построено през далечната 1870 г., и отговаря на най-високите стандарти за настаняване и обучение.

За училището

Учебните занятия протичат в малки групи (средно по 9 ученика) като се акцентира на индивидуалния подход. Степента на усвояване на учебния материал се отчита чрез ежеседмична проверка чрез т.нар. система TRAC (Test, Rank and Coach). Амбицията на преподавателите е да подготвят своите възпитаници за прием в най-престижните университети в Европа и САЩ.

Настаняване

През последните години училището инвестира значителни средства за обновяване на общежитията и учебната база. Повечето от стаите са двойни, със самостоятелен санитарен възел и безплатен безжичен интернет.

Спорт и развлечения

Earlscliffe разполага с фитнес зала и голям закрит басейн. Спортните съоръжения са в непосредствена близост до кампуса и предлагат възможности за практикуване на футбол, баскетбол, волейбол, скуош, бадминтон, тенис на маса, тенис на корт, голф и др.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка за последните 2 години от обучението. Полагат се изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

15 - 19 год.

Образователни програми:


● A level

Стипендии:

Да - за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Фолкстоун

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Earlscliffe School