Ealing Independent College

Местоположение

Ealing Independent College (Ийлинг Индипендънт Колидж) се намира в западен Лондон, в безопасен и тих квартал. Колежът е разположен на 20 мин от централен Лондон и на 30 мин от летище Хийтроу.

За училището

Ealing Independent College е традиционнен, частен британски колеж, който заема челно място сред частните училища в Лондон по академични резултати. Колежът дава отлична подготовката за кандидатстване в програми по медицина и бизнес. Възпитаниците му продължават образованието си в Oxford, Imperial College, LSE, Warwick, Queen Mary, King’s College, Nottingham, Reading, Leeds и др.

Настаняване

Учениците над 16 години ползват комфортно общежитие на 15 мин пеша от училището. По-малките се настаняват в приемни семейства, а нова сграда за тях отваря врати през януари 2017 г.

Спорт и развлечения

Ealing Independent College разполага с множество спортни съоръжения и игрища за футбол, тенис, бадминтон и др. Предлагат се клубове по интереси: творческо писане, изкуства, медицина, инженерни науки, политика, икономика и др. Организират се и посещения на забележителности и културни събития в Лондон, както и екскурзии до европейски градове.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка от последните 2 години на обучение и полагат тест по английски език. Провежда се и интервю.

Възраст на учениците:

13 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A level

Стипендии:

Да - за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Лондон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Ealing Independent College