Duff Miller College

Местоположение

Duff Miller College (Даф Милър Колидж) е разположен в Южен Кенсингтън, Лондон, в близост до Националния исторически музей, Роял Албърт Хол, Хайд Парк и други забележителности.

За училището

Обучение е по академичните програми GCSE и А Level. Duff Miller предлага и допълнителна специализирана подготовка за прием в Oxford и Cambridge, както и за изпитите UKCAT и BMAT за ученици, които желаят да кандидатстват във висши учебни заведения за специалностите медицина и стоматология.

Настаняване

Настаняването е в общежитие, в самостоятелни или двойни стаи със собствен санитарен възел. Общежитието е разположено на около 15 мин с метро от колежа.

Спорт и развлечения

Училището предлага широк спектър от извънкласни дейности: спорт (рафтинг, стрелба с лък, ориентиране, спускане с въже, фигурно пързаляне, футбол, баскетбол, танци, фитнес, скуош, плуване), образователни екскурзии, ски екскурзии, партита, кино театър, каране на АТВ, самоотбрана, клубове по интереси, благотворителни прояви и др.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична спрвка за последните 2 години, препоръка от преподавател и мотивационно писмо. Провежда се и интервю.

Възраст на учениците:

14 - 19 год.

Образователни програми:


● 1-year GCSE
● 2-year GCSE
● A Level
● Medical Preparation
● Oxbridge Preparation

Стипендии:

Да - за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Лондон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Duff Miller College