DLD College London

Местоположение

DLD College London (Ди Ел Ди Колидж Лондон) е частно училище, част от веригата Abbey DLD Colleges. Разположено е в центъра на Лондон, в непосредствена близост до Уестминстър и Биг Бен.

За училището

От създаването си през 1931 г. училището си е изградило отлична репутация, като един от най-престижните колежи във Великобритания, Кампусът на DLD College London е специално построен и включва 55 модерни класни стаи, 2 музиклани кабинета, 3 арт студиа, лаборатории и амфитеатър. Предлага се богата палитра от академични програми, както и интензивна езикова подготовка.

Настаняване

Луксозното общежитие е до сградата на колежа и разполага с 200 модерно обзаведени стаи със собствен санитарен възел. Повечето от стаите са самостоятелни, но има и ограничен брой стаи с 2 легла.

Спорт и развлечения

DLD College организира разнообразна програма от извънкласни дейности: спорт (футбол, баскетбол, бадминтон, крикет, йога и др.), клубове по интереси (театър, дебати, музика, изкуство и др.).

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и полагат изпит по английски език. Провежда се и интервю.

Възраст на учениците:

14 - 19 год.

Образователни програми:


● 1 year GCSE
● 2 year GCSE
● A level
● BTEC
● University Foundation

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Великобритания
Град Лондон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • DLD College London