d’Overbroeck’s College

Местоположение

D’Overbroeck’s College (Довърбрукс Колидж) се намира в старинния академичен Оксфорд, близо до центъра на града. Колежът се ползва с отлична репутация. През 2017 г. ще отвори врати новят кампус на училището, който се намира недалеч от сегашната локация на колежа.

За училището

D’Overbroeck’s College предлага обучение по академичните програми GCSE и A Level. Негови възпитаници продължават образованието си в някои от най-престижните университети: London School of Economics, Oxford, Cambridge, Queen Mary University of London, University College London, Imperial College и др.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитията на колежа в стаи с 1 или 2 легла, или в самостоятелни стаи в приемни семейства.

Спорт и развлечения

D’Overbroeck’s College предлага разнообразна културно-развлекателна програма и практикуване на различни спортове: тенис, ръгби, танци, футбол, хокей на трева, гребане и др. Клубовете по интереси, както и богатата програма от музикални, театрални и литературни прояви и конкурси, дават възможност на всеки ученик да изяви своите таланти. Организират се екскурзии до интересни културни забележителности както в Англия, така и в Европа.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка за последните 2 години от обучението. Кандидатите полагат изпит по английски език и математика.

Възраст на учениците:

15 - 18 год.

Образователни програми:


● IGCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за академични постижения, изкуства, природни науки, предприемачество и опазване на околната среда
Локация
Държава Великобритания
Град Оксфорд

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • d’Overbroeck’s College