City Of London Freemen’s School

Местоположение

City of London Freemen’s School (CLFS) е престижно и селективно пансионно училище, разположено в Аштед парк, графство Съри, само на около половин час път от Лондон.

За училището

Kампусът на училището се намира в сърцето на красив природен парк, и разполага с просторни класни стаи, лаборатории, бибилиотека, зала за събрания, научен и технологичен център, музикален отдел, център за изкуства и дизайн, спортна зала, игрища и др. Възпитаниците на CLFS постигат високи резултати на финалните изпити. Училището предлага специализирана подготовка за кандидатстване в Оксфорд или Кеймбридж, или в специалности като медицина, стоматология или ветеринарна медицина.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитие в кампуса на колежа, в просторни единични или двойни стаи.

Спорт и развлечения

Училището предлага богата програма от извънкласни дейности: спорт (бадминтон, тенис, баскетбол, футбол, хокей, нетбол, скуош, крикет, ръгби, плуване, лека атлетика, фехтовка и др.), разнообразни клубове по интереси, екскурзии до различни градове в Англия и цял свят.

Изисквания за прием

Представя се академична справка за последните 2 години и се полагат изпити по английски, математика и други предмети. Провежда се и интервю.

Възраст на учениците:

13 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level
● Cambridge International Pre-U

Стипендии:

Стипендии: Да - за академични постижения, спорт, музика и изкуство
Локация
Държава Великобритания
Град Аштед парк

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • City Of London Freemen’s School