CATS College London

Местоположение

CATS College London (КЕТС Колидж Лондон) се намира в сърцето на Лондон, в престижния квартал Блумсбъри, сред зелени паркове и в непосредствена близост до топ университетите London School of Economics, SOAS и UCL.

За училището

Училището се помещава в 5 сгради, на общо 5 етажа и предлага на учениците си отлични условия: над 40 класни стаи с интерактивни бели дъски, 4 учебни лаборатории, фотографско ателие, дигитална библиотека, стол и кафетерия. Предлагат се разнообразни академични програми, както и допълнителна езикова подготовка.

Настаняване

Училището разполага с 2 общежития. Едното от тях е построено през 2015 г. и е на 3 мин пеша от колежа, а другото - на 3 спирки с метрото. Предлага се и настаняване в грижливо подбрани приемни семейства.

Спорт и развлечения

Организира се разнообразна програма от извънкласни занимания: спорт (плуване, танци, зумба, баскетбол, фитнес, тенис, скуош и др.), клубове по интереси, посещения на известни туристически забележителности в Лондон и в други градове в Англия и Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите представя академична справка за последните 2 години и полагат изпит по английски език, а за някои от програмите - и по математика.

Възраст на учениците:

15 - 19 год.

Образователни програми:


● GCSE
● Pre-Programme
● A Level
● Foundation

Стипендии:

Да - до 40% от таксата за обучение за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Лондон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • CATS College London