CATS College Canterbury

Местоположение

CATS College Canterbury (КЕТС Колидж Кентърбъри) се намира в близост до историческия център на Кентърбъри - един от най-популярните градове във Великобритания. Кентърбъри е разположен само на час от Лондон и е определян като най-безопасният град за живеене в Англия.

За училището

Училището впечатлява не само с архитектурата си, която съчетава традиционния стил с модерен интериорен дизайн, но и с отличната академична подготовка. CATS Canterbury е международно училище и предлага богата палитра от академични програми. Възпитаниците му продължават образованието си в престижни университети в Eвропа, САЩ и цял свят.

Настаняване

CATS Cаnterbury предлага настаняване в модерни общежития, а за по- големите ученици - и в приемни семейства. Стаите са с 1 или 2 легла, със самостоятелен санитарен възел и достъп до интернет.

Спорт и развлечения

Предлагат се отлични възможности за практикуване на различни спортове като: фитнес, футбол, волейбол, баскетбол, бойни изкуства и танци (салса и балет). С особена популярност се ползват клубовете по интереси: актьорско майсторство, предприемачество и др. Целогодишно се организират екскурзии до Лондон, Eдинбург, Кеймбридж и др.

Изисквания за прием

Кандидатите представя академична справка за последните 2 години и полагат изпит по англ. език, а за някои от програмите - и по математика.

Възраст на учениците:

14 - 19 год.

Образователни програми:


● GCSE
● Pre-Programme
● IB
● A Level
● Foundation

Стипендии:

Да - до 40% от таксата за обучение за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Кентърбъри

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • CATS College Canterbury