CATS College Cambridge

Местоположение

CATS College Cambridge (КЕТС Колидж Кеймбридж) е международно училище с отлична база и местоположение в центъра на световноизвестния университетски град.

За училището

Колежът разполага с отличен кампус и предлага разнообразни академични програми. Възпитаници на CATS Cambridge са приети в лондонските университети Imperial College, King’s College, Queen Mary, Goldsmiths, както и в Nottingham, Cambridge, Oxford Brookes, Durham, Pennsylvania State University (USA) и др.

Настаняване

Настаняването е в модерни общежития, а за по-големите ученици - и в приемни семейства. Еlizabeth House Residence e най-новото общежитие, което се намира в самия кампус на колежа и разполага с 230 самостоятелни стаи със санитарен възел.

Спорт и развлечения

Училището има много добра материална база и предлага възможност за практикуване на футбол, волейбол, баскетбол, бойни изкуства и танци (салса и балет). Учениците могат да участват и в някои от клубовете по интереси. Целогодишно се организират екскурзии както в Англия, така и в чужбина (Париж, Москва, Прага и Флоренция).

Изисквания за прием

Кандидатите представя академична справка за последните 2 години и полагат изпит по английски език, а за някои от програмите - и по математика.

Възраст на учениците:

14 - 19 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level
● Foundation

Стипендии:

Да - до 40% от таксата за обучение за академични постижения
Локация
Държава Великобритания
Град Кеймбридж

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • CATS College Cambridge