Bethany School

Местоположение

Bethany School (Бетъни Скуул) се намира в графство Кент, известно като“Градината на Англия“. Лондон е само на един час с влак.

За училището

Основано през далечната 1866 г., днес училището особено сегордее със силната си катедра по визуални и сценични изкуства.Възпитаници на Бетани Скуул са носители на престижната награда ”Brit”.Кампусът е модерен и включва: 25-метров басейн, научен център със6 лаборатории и др.

Настаняване

Bethany School разполага със шест общежития. Стаите са уютнообзаведени, а на всеки етаж има общи кухни и помещения за отдихи развлечения. Има възможност и за настаняване в приемни семейства.

Спорт и развлечения

Спортната база на училището включва: открити и закрити спортниигрища, фитнес зала, басейн, студио за аеробика и др. Организиратсе състезания по тенис, баскетбол, футбол, бадминтон, волейбол,фехтовка, тенис на маса, аеробика и карате. Предлагат се и заниманияпо фотография, музика, сценични изкуства.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 годинии препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски езики математика, и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Великобритания
Град Кент

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Bethany School