Battle Abbey School

Местоположение

Battle Abbey School (Батъл Аби Скуул) е разположено в малко живописноградче - Батъл. Основна забележителност в града е абатствотоСв. Мартин, където се помещава и самото училище.

За училището

Battle Abbey е сред водещите частни училища в Източен Съсекс.Разполага с модерни съоръжения: игрище с изкуствена трева,2 футболни игрища, 3 тенис корта, плувен басейн, танцово студио,новооткрит център за сценични изкуства, класни стаи с интерактивнидъски и компютърни зали. Възпитаниците на училището постигатотлични резултати на финалните изпити и продължат обучението сив реномирани университети.

Настаняване

Кампусът разполага с 2 наскоро реновирани общежития. Момчетатаи момичетата се настаняват отделно, като по-малките са в стаи с 4 до 6легла, а по-големите в стаи с 2 или 3 легла.

Спорт и развлечения

Училището е едно от водещите в регионалните спортни лиги по баскетбол,хокей, крикет, нетбол и раундърс. Негови възпитаници печелят наградив национални състезания по конна езда, карате и мини голф. Освенвъзможност за практикуване на различни спортове, се организирати екскурзии, посещения на забележителности, кино, театър и др.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справкапреподавател. Полага се изпит по английски език.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● GCSE
● A Level

Стипендии:

Да - за изключителни постижения вобластта на сценичните изкуства
Локация
Държава Великобритания
Град Батъл

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Battle Abbey School