Alexanders College

Местоположение

Alexanders College (Алекзандърс Колидж) се намира в графство Съфък(Източна Англия), едно от най-живописните кътчета във Великобритания,което привлича целогодишно туристи от цял свят. Кампусът научилището е разположен на 30 мин от Ипсуич и на 2 часа от Лондон.

За училището

Колежът има над 40-годишен опит в обучението на чуждестранниученици. Обучението е по британската образователна система, като сепредлага и подготвителна година.

Настаняване

Училището разполага с 4 общежития и био градина, която способстваза здравословното и пълноценно хранене на децата. Настаняванетое в комфортни стаи с 2 легла.

Спорт и развлечения

Спортната база на училището предлага възможност за практикуване на:аеробика, лека атлетика, волейбол, тенис на маса, футбол, бадминтон,баскетбол и ръгби. Предлагат се и разнообразни клубове по интереси:изкуства, кино, музика, шах, готварство, компютри и др. През свободнотовреме се организират дискотети, барбекюта, партита за рожденни дни,интернационални вечери, посещения на театри и кина, концерти; а презуикендите - екскурзии до Лондон, Кеймбридж, Норич, Колчестър и Ипсич.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 годинии препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски езики математика, и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● Pre-GCSE
● GCSE
● A Level

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Великобритания
Град Съфък

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Alexanders College