ACS Cobham International School

Местоположение

ACS Cobham International School (Международното училище в Кобъм) сeнамира в живописното графство Съри, само на 40 мин от Лондон и на24 км от летище Хийтроу.

За училището

Кампусът се простира на 50 хектара и предлага първокласни условия:модерни учебни зали, 25-метров басейн, 6 тенис корта, фитнес клуб,студиа за танци, спортен център и др. Средната успеваемост на IBизпитите е 35 т., като 20% от учениците постигат резултат около и над40 т.

Настаняване

В общежитията на училището живеят целогодишно ученици отнад 30 националности. Стаите са луксозно обзаведени, с 2 леглаи самостоятелен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Отличната спортна база предоставя възможност за практикуване на:плуване, аеробика, пилатес, гимнастика, голф, тенис на корт, танци,ръгби, волейбол, баскетбол и др. Предлагат се още клубове по интереси,екскурзии както до английски забележителности, така и в чужбина.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да представят академична справка за последните3 години и 2 препоръки от преподаватели. Полагат се изпити поанглийски език и математика и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

12 - 18 год.

Образователни програми:


● IB
● AP

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Великобритания
Град Кобъм

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ACS Cobham International School