CATS Academy Boston

Местоположение

CATS Academy Boston (КЕТС Академи Бостън) е престижно пансионно училище, част от Cambridge Education Group. Разположено е в Бостън, САЩ - люлката на американската култура и образование, и дом на едни от най-престижните университети в света.

За училището

CATS Academy Boston се гордее с високите академични резултати на своите възпитаници и успеваемостта им при прием във водещи висши учебни институции не само в Америка, но и в други части на света. Училището прави инвестиция от USD 45 милиона за построяването на нов, модерен кампус, който отвори врати през септември 2016 г.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитието в кампуса на училището, в единични стаи със самостоятелен санитарен възел и достъп до интернет.

Спорт и развлечения

Практикуват се следните спортове: басктебол, ориентиране, голф, тенис, волейбол и др. Предлагат се клубове по интереси: реклама и маркетинг, изкуство, шах, готварство, занаятчийство, култура, танци, дебати, драма, моден дизай, филми, клуб предприемач, иновации и наука, инвестиции, математика, модел “Обединени нации”, музика, фотография, роботика, еко клуб, бойни изкуства и др. Училището редовно организира екскурзии и посещения на различни културни забележителности.

Изисквания за прием

Представя се академична справка за последните 2 години от обучението. Полага се изпит по английски език.

Възраст на учениците:

14 - 18 год.

Образователни програми:


● American High School Diploma

Стипендии:

Да - за високи академични постижения.
Локация
Държава САЩ
Град Бостън

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • CATS Academy Boston