King’s College, Madrid

Местоположение

King’s College, Madrid (Кингс Колидж, Мадрид) се намира в изискания квартал Soto de Viñuelas на 25 км от центъра на испанската столица. Мадрид е едно от най-значимите икономически и културни средища на континента и притегателно място за туристи от цял свят.

За училището

В King’s College се обучават 1350 деца от 45 националности. Училището включват 7 научни лаборатории, 3 мултимедийни компютърни центъра, 2 библиотеки, арт студио, аула и музикален отдел със 6 стаи за индивидуално обучение. Високите стандарти за обучение водят до отлични резултати на финалните изпити. Много от възпитаниците на колежа продължават образованието си в най-добрите университети във Великобритания, Испания и по света.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитие на колежа в комфортни стаи с 2 - 3 легла със самостоятелен санитарен възел, подово отопление и безжичен интернет.

Спорт и развлечения

King’s College предлага следните спортове: тенис, волейбол, баскетбол, гимнастика, езда, плуване, футбол, лека атлетика, джудо и ръгби. Организират се екскурзии до културни забележителности в Испания и различни градове в Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка от последните 2 години и полагат изпит по английски език.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● IGCSE
● A Level
● Spanish Bachillerato

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Испания
Град Мадрид

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • King’s College, Madrid