International School San Patricio Toledo

Местоположение

International School San Patricio Toledo (Международното училище Сан Патрицио в Толедо) е основано през 2006 г. Намира се в град Толедо, само на 30 мин от Мадрид. Градът е част от световното културно- историческо наследство, а в миналото е бил столица на Испания.

За училището

International School San Patricio Toledo е сред 5-те най-добри училища за средно образование в Испания според класацията на El Mundo. В училището се обучават 560 деца от САЩ, Китай, Бразилия, Поругалия, Венецуела и др. Програмата IB е с три основни курса: PYP (Primary Years Programme) - за деца от 3 до 12 год., MYP (Middle Years Programme) - за ученици от 12 до 16 год. и Diploma Programme - 2-годишен курс за ученици от 16 до 18 год. Възпитаниците на училището учениците продължават успешно образованието си в престижни университети в Европа и САЩ.

Настаняване

Училището разполага с общежитие за 60 деца на възраст от 12 до 18 год. Предлага се и настаняване в грижливо подбрани семейства.

Спорт и развлечения

Учениците могат да практикуват различни спортове: футбол, баскетбол, лека атлетика, волейбол, голф, плуване, пинг понг, билярд, гмуркане, бягане, джудо. Извънкласните занимания са музика, театър, танци, готвене, рисуване и чужди езици.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да представят академична справка от последните 2 години и препоръка от преподавател.

Възраст на учениците:

12 - 18 год.

Образователни програми:


● IB

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Испания
Град Мадрид

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • International School San Patricio Toledo