Caxton College

Местоположение

Caxton College (Какстън Колидж) е интернационално пансионно училище, разположено в градчето Пусол, на 20 км от Валенсия, на брега на Средиземно море. Регионът се радва на над 300 слънчеви дни в годината и прекрасен мек климат.

За училището

Обучението в Caxton College е по британската система за средно образование, като 80% от преподавателите са британци. Кампусът впечатлява с отличната си база: 99 класни стаи с интерактивни дъски, 7 лаборатории, 2 компютърни зали, 2 арт студиа, 2 музикални зали, библиотека, театър, кафетерия и спортни съоръжения.

Настаняване

Децата се настаняват в грижливо подбрани приемни семейства. Така те се развиват в многоезична среда и имат възможност наред с английския език, да научат отлично и испански, както и да опознаят испанските традиции и култура.

Спорт и развлечения

Предлагат се тренировки по джудо, карате, ръгби, волейбол, балет, модерни танци, конна езда, голф. Клубовете по интереси включват: арт занимания, композиране, актьорско майсторство, шах, готварство и изучаване на китайски и френски език.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и препоръка от преподавател, и полагат приемните изпити на колежа.

Възраст на учениците:

11 - 18 год.

Образователни програми:


● IGCSE
● A Level

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Испания
Град Пусол

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Caxton College