St George’s The English International School

Местоположение

St. George’s The English International School (Сейнт Джорджис Инглиш Интернешънъл Скуул) се намира в покрайнините на град Кьолн - четвъртият по големина град в Германия и най-големият в провинция Северен Рейн - Вестфалия. Летище Кьолн е само на 20 мин.

За училището

St. George’s School е международно пансионно училище основано през 1985 г., в което се преподава по британската образователна система. Кампусът на училището е построен през 2009 г. и предлага отлични условия за обучение и настаняване. В Сейнт Джордж Скуул се обучават около 750 ученици. Впечатляващите изпитни резултати са свидетелство и за отличните методи на преподаване.

Настаняване

Децата живеят в кампуса на училището, в комфортно общежитие, в което има голяма всекидневна с маса за тенис и маса за снукър. Настаняването е в просторни стаи със самостоятелен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Предлагат се различни спортове: хокей, бадминтон, футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес, бягане, футбол, ръгби и крикет, както и занимания по музика, актьорско майсторство, танци и др. През уикендите се организират екскурзии, посещения на музеи, кино, театър и концерти.

Изисквания за прием

Представя се академична справка за последните 2 години. Полага се изпит по английски език и се провежда интервю.

Възраст на учениците:

14 - 18 год.

Образователни програми:


● IGCSE
● IB

Стипендии:

Не се предлагат
Локация
Държава Германия
Град Кьолн

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • St George’s The English International School