Amadeus International School

Местоположение

AMADEUS International School - Vienna (Международното училищеАмадеус във Виена) е разположено на 10 мин от центъра на града и на40 мин от летището. Кампусът на училищего це намира сред красив паркв спокоен квартал на австрийската столица.

За училището

AMADEUS e престижно пансионно училище специализирано за децас музикални таланти и интереси. За развитието им в тази насока имадепартамент с квалифицирани преподаватели по музика, пиано, цигулка,пеене, чело, перкусии, както и концертна зала за изяви. Обучението попрограмата IB е на английски език, като всички ученици задължителноизучават и немски.

Настаняване

Настаняването е в общежитие, в кампуса на училището. Момчетатаи момичетата се настаняват в двете отделни крила на общежитието, встаи с 2 легла, със самостоятелен санитарен възел и безжичен интернет.

Спорт и развлечения

AMADEUS предлага разнообразна развлекателна програма, коятовключва практикуване на различни спортове, игри, разходки из Виена,посещения на концерти и театрални постановки, кино вечери и др. Каточаст от Nobel Education Network, учениците на AMADEUS участват вобменни програми с другите училища от веригата.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две годинии полагат изпити по английски език и математика.

Възраст на учениците:

12 - 18 год.

Образователни програми:


● IB

Стипендии:

Да - за ученици от 15 до 17 год. с отличенуспех и изявени таланти
Локация
Държава Австрия
Град Виена

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Amadeus International School