Млечни продукти „Младост”

За нас

Ние сме МПП „Младост” и произвеждаме млечни продукти от 2002 г. Започнахме на базата на обособена част от бившата „Сердика” в гр. Търговище. Маслото и сметаната, кашкавалът, сиренето и изварата, млеката, произведени от МПП „Младост“, Търговище, са любими на мнозина. Те са от пълноценно натурално прясно мляко, с обичания у нас вкус, и вече 15 години ги правим по едни и същи успешни рецепти. Качеството им е доказано с лиценз, който ни осигурява достъп до пазарите на страните от Европейския съюз.

Виж тук

Кисели млека

Киселото мляко е традиционна българска храна, без която не можете. Дали ще го добавяте към гозби, печива и десерти, дали ще го предложите на децата си като айран или докато почивате, ще си хапнете директно от кофичката – искате то да е вкусно, качествено и здравословно. Нашите млека с марка “Младост” са произведени от натурално пастьоризирано краве мляко и закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus в различни комбинации от щамове. Това придава разнообразие от вкусови усещания.

Виж тук

Сирена

Сирената с марка “Младост” са традиционни млечни продукти, които произвеждаме от пастьоризирано натурално сурово краве мляко, закваска, мая, калциев двухлорид и сол. Не използваме изкуствени овкусители, консерванти и избелващи вещества. Автентичният вкус на продуктите ни се получава от доброто качество на суровината и спазване на технологичните срокове за зреене. Така че, ако вече се обърквате и не сте сигурни какво точно беше истинското сирене – опитайте нашите бяло саламурено “Младост Класик” или натурално краве “Младост”. Те ще ви припомнят какво трябва да изпитва небцето ви, когато ядете сирене! Ще ви доставят по най-естествения начин калций, белтъчини, минерали и витамини!

Виж тук

Деликатесни продукти

Търсенето на пазара от последните години наложи производството на различни деликатесни продукти, съдържащи в състава си мляко. Ние, от МПП “Младост”, Ви ги предлагаме в различни, висококачествени варианти. Произвеждаме ги от възстановено сухо мляко, млечен протеин, добавено натурално краве мляко, растителна мазнина, калциев двухлорид, закваска и мая, сол. Подборът на суровините осигурява една наистина приемлива цена. Това обаче в никакъв случай не е за сметка на вкуса и качеството. Не носят и никакъв риск за здравето ви. Напротив – съставът им до голяма степен се доближава до този на сиренето.

Виж тук

Други продукти

В тази група ви предлагаме две изделия, които трудно могат да бъдат причислени към останалите. Те комбинират хранителната стойност и вкуса на натуралното краве мляко и сирене с по-ниската стойност на деликатесните продукти. В полистироловите кофички на Заквасен продукт „Младост” от 400 г ще откриете ценните Streptococcus thermophilus и Lactobacillus bulgaricus, присъстващи във всичките ни кисели млека.

Виж тук


  Компании