МИГ-ТРАНС ООД

За нас

Наличието на различни по вид, тонаж и обем автомобили успява да задоволи потребностите на голям брой клиенти, извършващи всякакъв вид дейности. В дружеството на постоянен трудов договор са назначени 25 човека. Персоналът е с необходимата квалификация и е обучен да работи с нужното внимание и да полага старание за запазване високото равнище на обслужване. Ръководството от своя страна полага усилия за повишаване условията на труд, добро заплащане и коректни взаимоотношения. Разполагаме със собствен паркинг с видеонаблюдение, собствена складова база, осигуряваща възможност за събиране на пратки и извършването на групажни транспорти, собствена сервизна база, необходима за бързо и качествено ремонтиране на автомобилите.

Виж тук

Транспортни услуги

Основната дейност на фирмата е товарни автотранспортни услуги на територията на страната. Автопарка се състои от 30 броя автомобили.

Виж тук

Автопарк

Автопаркът на МИГ-ТРАНС

Виж тук

Складова дейност

Обновената ни складова база, клиентите могат да ползват за групажните пратки безплатно до 2 дни. Предлагаме и възможност клиента да наеме част от склада ,когато му е необходима да складира стоката си за повече от два дни или внос на стока която предстои да бъде транспортирана по етапно до един или повече градове в страната.

Виж тук


  Компании