Учебен център Астони

За нас

Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение. При нас се провеждат курсове по всички стандартни езици – английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки. Освен тях, ние организираме и курсове по редки езици – сръбски, хърватски, румънски, унгарски, чешки, полски, турски, албански, португалски, шведски, норвежки, фински, датски, холандски, арабски, иврит, персийски, китайски, японски и други.

Виж тук

Отзиви

Изключително съм доволен от преподавателката по английски език. Тя е чудесен професионалист и преподавател. Изборът ми да изкарам повече от едно ниво е заради нея. Преподаването е професионално и най-вече приятно, а и достъпно. Материалът е представен интересно и разбираемо. Това е една прекрасна школа, в която научих много неща. Перфектен екип и страхотни хора! Едно наистина приятно изживяване!

Виж тук

Английски език

С Астони ще завършите успешно всяко необходимо ниво на английския и така ще го проговорите задължително! Заедно ще стигнем до края!

Виж тук

Немски език

Ние знаем, че над 80% от хората, които се пробват да научат немски, се отказват поради липса на време и невъзможност да балансират между уроците и останалите си ангажименти.

Виж тук

Италиански език

В Астони сме подсигурили обучения по италиански в подходящо време и среда, която да ви мотивира да продължавате и да не се отказвате, докато постигнете свободно общуване на италиански.

Виж тук

Други езици

Френски език, Испански език, Руски език, Гръцки език...

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. Христо Белчев № 8, ет.4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Учебен център Астони